Palvelukseen annetaan, osa 4/4 (novelli)

4/4

Istun jälleen pehmeällä sohvalla ja pidän häntä lattialla jalkojeni juuressa. Hän on puhdas vahasta ja hänen kätensä tuoksuvat saippualta. Huomaan, että hän alkaa jo hieman väsyä, tai ehkä se on vain rentoutumista. Hän on täyttänyt paikkaansa hienosti läpi illan, ja monet muutkin ovat jo poistuneet juhlista.

Sohvan toisessa päässä istuu minulle ennestään tuntematon puhelias nainen. Hän kertoo tämän olevan hänen elämänsä kolmas kinkytapahtuma, ja että aiemmin hän on vain kiertänyt katselemassa ja keräämässä rohkeutta. Sitten hän alkaa sujuvasti uskoutua siitä, kuinka erosi pitkästä parisuhteesta vuosi sitten ja miten on sen jälkeen alkanut etsiä omaa seksuaalista identiteettiään. Nainen ei kerro nimeään, mutta hänestä välittyy äidillinen tuntu, joten ristin hänet mielessäni Mamiksi. Mami sanoo olevansa kiinnostunut kaikesta mahdollisesta, ja haluavansa kokea mahdollisimman paljon. Hän kyselee avoimesti mieltymyksistäni, ja kiinnostuu selvästi kun kerron valtadynamiikastani hänen kanssaan.

Kerron, mitä hihna ja panta minulle symboloivat, ja siitä kuinka olen illan aikana luovuttanut hihnan pään muille ihmisille. Mami kysäisee, että saisiko hänkin mahdollisesti kokeilla pitää hihnaa kädessään. Ihan vaan, kun ei sellaisesta aiemmin ole tullut kokemusta edes koiran lenkittämisestä. Vastaan, että tietenkin. "Voit kokeilla ja koskea häntä täysin vapaasti."

Ojennan hihnan Mamille, ja hän joutuu vaihtamaan paikkaa lattialla lähemmäs sohvan toista päätyä. Kerron Mamille, että joka kerta kun aikuinen ihminen konttaa lattialla, minun sielussani läikähtää pitelemätön riemu. "Hyvä lelu", Mami sanoo hänelle kuin maistellakseen sanoja. Mami silittää hänen päätään, ja upottaa sormensa hänen hiuksiinsa. Tukistaa kevyesti niin, että hän joutuu kääntämään päänsä yläviistoon ja katsomaan Mamia silmiin. Ne loistavat innostuksesta. Hän näyttää odottavalta.

"Tota, miten te, tai siis sä, satutatko sä tätä koskaan?" Mami kysyy minulta pohdittuaan sanojaan hetken aikaa. Kerron että harvemmin mitenkään erityisesti siihen keskittyen, mutta että hyvin usein lauetessani minulla on tapana lyödä. "Okei, kuulostaa hurjalta." Minua naurattaa. "Mietin vain, että kun mä kävin hankkimassa tämmöisen läpyskän, niin olisinkohan voinut testata lyömäkättäni häneen?" Mami näyttää lyhyttä nahkaista lätkää, johon on leikattu sydämen muotoinen aukko. Vastaan, että hihna on nyt hänen käsissään, ja hän voi tehdä kohteelleen mitä tahansa, paitsi pysyviä jälkiä. 

Autan Mamia kiinnittämään hänet ranteista ja nilkoista X:n muotoiseen paaluun. Mami valitsi sen, koska se näytti Mamin mielestä jännittävimmältä. Siinä hän seisoo jalat haarallaan alastomana, avuttomana ja silti vahvan näköisenä. Hän ei pidä kivusta, mutta hänen halunsa olla hyödyksi on paljon suurempi kuin kivun tuoma epämukavuus.

Jätämme hänet odottamaan paikoilleen siksi aikaa, kun neuvon Mamille muutamia piiskaamiseen liittyviä turvallisuusasioita. Muistutan myös, että Mami voi koskea häntä aivan miten tahansa ja mihin tahansa, eikä lupaa tarvitse kysyä. Jos jokin arveluttaa, niin asian voi tarkistaa minulta. Hänen kanssaan ei tarvitse neuvotella.

Rakastan esineellistää omaisuuttani. Tiedän, että hän kuulee jokaisen sanani, mutta puhun kuin hän ei olisi edes samassa huoneessa. Tiedän myös, että se kiihottaa häntä, ja hänen kiihottumisensa saa minutkin lämpenemään.

Palaamme crossin luo, ja Mami asettuu hänen taakseen. Hän pitää katseensa suunnattuna eteenpäin, ei vilkuile taakseen. Odottaa kiltisti.

Mami silittää hänen hartioitaan ja selkäänsä sileällä kädellään. Puristaa häntä takapuolesta, ja antaa toiseen pakaraan kevyen, vähän kömpelön läimäyksen. Hän ei hätkähdäkään, joten Mami rohkaistuu ja antaa samaan kohtaan toisen, hieman voimakkaamman läpsäyksen. Ei edelleenkään reaktiota, mutta hän tarjoaa itseään nyt paremmin kurittajaansa kohti. Hienosti ennakoitu.

Mamin jatkaessa hänen takapuolensa kourimista ja läimäyttelyä, minä kierrän paalun toiselle puolen hänen kasvojensa eteen. Ilahdun hänen kiihottuneesta tilastaan. Otan ilmassa vapaana roikkuvan talutushihnan käteeni ja kierrän sen käteni ympärille oikein lyhyeksi. Vedän häntä itseäni kohti ja silitän hänen suloisia kasvojaan. Hän näyttää niin vastaanottavaiselta, valmiilta edelleen mihin tahansa omasta väsymyksestään huolimatta. Onnellisuus läikähtää sisälläni ja ilmaisen sen lyömällä häntä kasvoihin. Hän huokaisee lyhyesti.

Hänen takanaan Mami on sommittelee nahkaista lätkää käteensä ja ihailee punertaviksi lyömiään pakaroita. Ne on ihanat pakarat, minä tiedän sen. Työnnän käteni hänen hiuksiinsa ja nappaan napakan otteen niistä. Mami huomaa tämän ja tuo oman kätensä toiselle puolen hänen päätään, ottaa myös otteen. Niin me pitelemme häntä paikoillaan, kaksi vahvaa naista. Siinä hetkessä tuntuu jotain alkuvoimaista ja oikeaa. Näin sen kuuluukin olla, hän meidän vietävissämme.

Mami läimäyttää raikuvan iskun hänen takareiteensä ja minä tiukennan otettani hiuksista. Vihdoin hän sulkee silmänsä ja keskittyy vain vastaanottamaan. Haluan koskea häntä, tuntea hänen kiihottuneen tilansa. Päästän irti hihnasta ja tartun toisella kädelläni häntä jalkovälistä. Tunnen miten lämmin ja valmis hän on. Mami huitoo takana menemään kaksin käsin, joten minä vedän hänen päänsä takakenoon ja puristan toisella kädelläni lujemmin.

"Hieno pieni narttu. Katso nyt miten paljon susta voi olla hyötyä. Eikö niin, että sä olet parhaimmillasi vaan silloin kun joku käyttää sua." Hän yrittää nyökätä, mutta otteeni estää sen. "Mieti, sä saat olla jonkun ensikokemus. Tää on paljon enemmän kuin mitä sunlaisesi lutka edes ansaitsisi, mutta näin hyviä me ollaan sulle."

Mami antaa innoissaan vielä muutaman tujumman iskun, ja ilmoittaa sitten että hänen ranteeseensa alkaa sattua jos vielä jatkaa. Mami kiertää viereeni crossin etupuolelle ja muitta mutkitta suutelee häntä suulle. Pitkään ja intohimolla. Hän vastaa suudelmaan varsin mielellään, ja katsoo piiskaajaansa janoisena.

"Mulla oli niin hauskaa teidän kanssa! Tämä lyöminen on ainakin ihan mun juttu!" Mami hihkuu iloisena. Kiitän häntä osallistumisesta, ja sanon että jos hän haluaa antaa numeronsa, niin voin lähettää kuvia mahdollisista mustelmista seuraavina päivinä. "Ehdottomasti! Ja kyllä mä muitakin kuvia voisin tästä huolia." Lupaan palata asiaan myöhemmin.

Mamin jatkettua matkaansa, arvatenkin kertomaan seuraavalle vieraalle ensimmäisestä piiskauskokemuksestaan, minä jään irroittamaan häntä kahleista. Vapautan ensin kädet ja hän hieroo ja pyörittelee voimakkaasti punertavia ranteitaan. Hänen vartalonsa on hikinen ja peppu punoittaa söötisti, mutta ei kuitenkaan niin paljoa etteikö hän voisi istua kotimatkaa autossa.

Lopulta hän on vapaa kaikista kahleistaan, paitsi pannasta joka on pysynyt hänen kaulansa ympärillä läpi koko illan ja yön. Suutelen hänen ohimoaan ja otan vielä kerran talutushihnan käteeni. Sitä on pidellyt useampi ihminen tämän illan aikana, mutta aina se on lopulta palannut takaisin minulle. Niin kuin kuuluukin.

"Sinä olet minun ja mä annan sut kenelle haluan. Pikkunarttu."

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työnimi: Iltasatu (novelli)

Todenmukaista sarjatulemista ja pari muuta laukausta

Se joka haaveilee