Työnimi: Iltasatu (novelli)

Mä en ole koskaan ennen kirjoittanut novellia(?) suoraan blogiin.
Mutta tämä haluaa nyt tulla ulos näppiksestäni, joten katsotaan kuinka käy. Ehkä tätä voi ajatella eroottisen novellin sijasta kirjeenä. Kirjeenä ja iltasatuna. Aloittaesssani tätä en vielä tiedä, mikä tarinan loppu tulee olemaan. Merkinnän loppuun mennessä se on toivottavasti selvinnyt meille molemmille.

Enjoy the ride.

--

Mä tiedän että sä et tykkää jättää tulematta. Tiedän, että sä haluaisit aina laueta kun siihen on mahollisuus. En mä syytä sua siitä, kyllähän mäkin tykkään tulla. Paljon ja usein, toistuvasti jopa. Se on mun ehtymätön luonnonvarani.

Mutta tiedätkö miten kovin mä just nyt haluaisin, että sä joutuisit vähän kärsimään sen ilon eteen.
Että pitäisin sua monta päivää rajalla, laukeamatta. Haluaisin kouria sua vaatteiden päältä joka paikassa; himassa, kaupassa, ohimennen röökipaikalla. Mä haluan istua sun naamalla ja naida sun huulia, leukaa, suuta, squirtata sun kaulalle ja poskipäille niin että sun silmiä kirvelee. Katsoa miten sun silmät alkaa punertaa ja vuotaa, eikä erota enää kummasta meistä kyynelvanat sun ohimoilla on lähtöisin.
Samaan aikaan sä et saa riisua alusvaatteitasi. Mä haluan katsoa miten sä nyit kiihottuneena ja avuttomana. Mä haluan nähdä kasvavan läikän jonka sä vuodatat samaa tahtia mun valuvan pilluni kanssa. Mä haluan että sä turhaudut.

Haluan kuulla sun anelevan, että "pliis koske muhun jooko". Haluan nähdä, miten sä et voi hillitä itseäsi, että sä kiristelet hampaita ja sun tekee mieli toivottaa koko tää järjestely pitkälle helvettiin. Että sä otat kärsimättömänä mun kädestä kiinni ja viet sen seisokillesi kun nojaan sua seinää vasten ja vedän niskahiuksistasi. Sitten puristaa vähän liian lujaa ja katsoa miten sun silmät pyörähtää, viedä käden pois ja taputtaa sua poskelle. Ei vielä söpöliini.

Jos jaksat muutaman päivän olla nätisti, niin ehkä mä sitten taivun riisumaan sun alushousut. Ei, oikeastaan saat ihan itse riisua ne mun edessä. Esiintyä mulle. Mä haluan, että sä riisut ensin hitaasti kaikki muut vaatteesi, näytät mulle miten kiva kroppa sulla on. Esittelet mulle kaikki ne kohdat joista tiedät mun pitävän. Ole mulle esillä, halusit tai et. Kyllähän sun pitää vähän jaksaa tehdä duunia palkinnon eteen, eikö? Sitäpaitsi tiedän, että sä tykkäät katsoa leimuavaa halua mun silmissäni. Tykkäät tuntea itsesi halutuksi. Näytä mulle, miten haluttava sä oletkaan. Näytä mulle, miten kaunis ja hyvin pidetty lelu mulla on. Näytä mulle, miten valmis sä olet hoideltavaksi.

Sitten käännä mulle selkäsi, ja pyllistä. Ei niin tyrkysti, ethän sä mikään halpa jakorasia ole. Eikun, olitkos sittenkin? Sori, mä unohdin hetkeksi kenen kanssa olen tekemisissä. Näytä mulle, miten kauniisti sun selkäsi kaareutuu ja kuinka hyvin sä osaat asettaa söpön pyllysi tarjolle. Sitten saat riisua bokserisi. Mä haluan kuulla, miten seisokki lävähtää ihoasi vasten, kun se vapautuu kankaan alta. Mä haluan, että sun kiihottuneisuutesi näkyy pitkälle, että et voi peittää mitään. Otin susta videonkin, jotta voin sitten jälkikäteen näyttää ystävilleni, miten reippaassa tilassa sä olit. Hieno lelu, aina valmiina.

Suloista, miten pitkään sä olet jaksanut odottaa että mä kosken suhun. Tulepa tuohon mun eteeni polvillesi, selkä muhun päin. Huomaatko sä miten viileältä liukkari tuntuu mun sormissani, kun painan ne sun pyllyllesi? Vai oletko sä liian kiimassa edes ajattelemaan lämpötiloja?
Voi miten herttaisesti sun kullisi valuu, vaikka mä en edes koske siihen. Mitä luulet, toimiikohan touhutipoissa sama juttu kuin laukeamisessa toisinaan, että tavaraa tulee kovemmalla motivaatiolla jos vähän pyllyn kautta avittaa? Pyllistäpä kunnolla, niin kokeillaan.

Tunnutpa sä kireältä. Mutta niinhän se usein on, kun sä olet niin kiihottunut. Musta on aina yhtä viihdyttävää, miten hyvin seisokin kovuuden voi tuntea koskematta etumustasi lainkaan. "Nyt tehdään niin, että mä pidän kahta sormea sun sisällä, ja sä liikut mikäli jotain liikettä haluat tuntea, ok?" Rohkeesti vaan, söpöliini. Musta on nautinnollista katsoa sun kiemurtelua ja malttamatonta hinkkaamista. Voi miten kovasti sä haluatkaan laueta. Sä olet aina niin hiljainen, mutta nyt sä huohotat ja yniset, eikä mun tarvitse edes tehdä mitään sen eteen. Sä näytät niin hyvältä, kun yrität ihan itsenäisesti päästä uppoamaan mahdollisimman syvälle nautintoosi. Katso tota läikkää sun allasi. Mä luulin, että mä olen täällä se, joka tarvitsee pyyhettä lakanan suojaksi. Pieni hupsu.

Sssssh. Rauhoitu. En mä sanonut, että sä vielä tänään olet tulossa. Luulisi tuolla vuotamisella jo paineiden hieman hellittävän. Rentoudu, että mä saan sormeni susta irti. Nyt käydään nukkumaan söpöliini. Käänny kyljellesi, niin mä tulen sun taaksesi ja pidän sun vehkeestäsi kiinni tämän yön ajan. Etkä sitten yritä käyttää mun kättäni minään improvisoituna fleshlightina. Mä haluan nukahtaa lämpimään sykkeeseen kämmenessäni. Sitäpaitsi meillä on aikainen herätys huomenna bussiin, ja sun on oltava parhaimmillasi.

...

Kylläpä sä jaksoit herätä hienosti! Katso nyt miten hyvä, että en päästänyt sua eilen illalla tulemaan. Olit heti herätessä niin energinen. Taisit pitää siitä, että herätyskellon sijaan havahduit mun kosketukseeni? Voi miten onnekas sä oletkaan, kun sait niin odotetun lahjan heti ensimmäisenä aamulla. Sun pitäisi kiittää mua useammin.

Tietenkin mä runkkaan sua vain sen verran, että pääset kunnolla hereille ja olet parhaassa edustuskunnossa heti sängystä noustessa. Onko sun vaikea asetella vaatteet niin, ettei sun aamuseisokkisi hierry ikävästi? Viihdyttävää katsoa taisteluasi näkyvää kohoumaa vastaan. Ei mua tietenkään haittaa, joten ei sen suakaan silloin kuuluisi vaivata. Ei mulla ole mitään hävettävää.

Istu sä tuohon ikkunapaikalle, näyttää siltä että tää bussi tulee lähes täyteen. Ota tää reppu syliisi, se ei mahdu mun jalkoihini. Mitä, miksi sä näytät vaikealta yrittäessäsi asemoida sitä paikoilleen? Mitä sä yrität viestittää paljonpuhuvalla katseellasi? Ai, painaako tuo täysi reppu sun kulliasi? Damn boy, rauhoitu. Tästä on tulossa pitkä matka.

Mä työnnän käteni sun syliin ja etsin juuri sopivasti laskeneen peniksen otteeseeni. Se reagoi mun kosketukseeni heti, tietenkin. Jos sä nyt pidät tuon pokerinaaman, niin mä laitan käteni sun pöksyihisi. Sä valut alaspäin penkillä, parempi niin. Työnnän käteni sun housuihisi ja kuiskaan korvaasi:

"Eikö oliskin kauheeta, jos sä nyt tulisit? Täällä keskellä ruuhkabussia, housut jalassa ja pari tuntia matkaa vielä edessä. Sähän oot jo valunut ympäriinsä, missä vaiheessa sä niin paljon ehdit innostua?!" Tunnutpa sä kovalta mun kättä vasten. Tykkäätkö sä kun kosken sua ihan kevyesti tästä kärjestä? Mahtaa olla ahdasta näiden kaikkien vaatteiden alla. Söpöä, miten sä yrität samaan aikaa olla paikallasi ja painua tiiviimmin mun sormiani vasten. Et kai sä oikeasti nyt halua purkautua?
"Millainen epätoivoinen runkkari laukeaa tällaisessa ihmisjoukossa? Älä nyt ala huohottaa, ethän sä halua herättää huomiota." Rauhoitu. En mä voi irroittaa otettani ettei tää näytä epäilyttävältä. Älä luulekaan että sä voit työntyä mun nyrkkini sisään tuolla lailla.

"Vai niin. Olkoon sitten näin." Mä otan tiukemman otteen susta ja lasken viidestä alaspäin. "Jos sä haluat tulla vielä tämän viikon aikana, niin sun on parasta tehdä se viimeistään ykkösellä. Ei mua kiinnosta, että sulla on housut jalassa ja bussimatkan jälkeen kävelyä tiedossa."
"Viisi"
"Neljä"
"Kolme"
"Kaks--"

"Awwwww. Lakkaa läähättämästä runkkari. Sä sotkit mun koko kämmenen."

Mua hymyilyttää. Tiedän, että sun bokserisi eivät mitenkään kykene imemään tuota kaikkea itseensä. Reppu sylissäsi painaa sopivasti läikkää suuremmaksi sun housuissasi.
Mä olen tyytyväinen sun suoritukseesi, ja tietenkin myös itseeni.

"Ole hyvä ja nuole mun sormet puhtaiksi."Kommentit

  1. Täydellinen tarina... näitä on odotettu

    VastaaPoista
  2. Sun novellit on parhaita. Oot taitava kirjottamaan, kuvailu ja kieli on sujuvaa ja kielenhuolto kunnossa. En malta odottaa seuraavaa tarinaa :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ajatuksia vallasta (video)

Pää pinnalla

Puolisen vuotta myöhemmin